2013 Yılında 700 Girişimci Sertifika Sahibi Oldu!

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen kursun, ÇATSO toplantı salonunda düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin genç nüfusa sahip olduğunu belirterek, bu nedenle açılan kursların önemli olduğunu ifade etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ise girişimciliğin önemli olduğunu dile getirerek, girişimciliğin artmasıyla birlikte rekabetin de artacağını söyledi.

KOSGEB Müdürü Ahmet Özbekler ise Çankırı’da 2013 yılında 700 kişiye sertifika verdiklerini vurgulayarak, Türkiye genelinde 13. sırada olduklarını belirtti.

Özbekler, sertifika alan girişimcilerden iş kuranlara 30 bin lira destek verdiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları verildi.

Kobiline Bilgi Merkezi  0850 495 55 66
Bizi Takip Edin; www.twitter.com/KobiLine
Bizi Takip Edin; www.facebook.com/kobi.line.kobidestekmerkezi

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: